Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Maartje Klompers

Sectie: Aansprakelijkheid en letselschade
Specialisatie: Sectiebreed

Maartje werkt binnen de sectie aansprakelijkheid, schade en verzekering van MannaertsAppels Advocaten nadat zij eerder 10 jaar als advocaat in de regio Eindhoven heeft gewerkt. Maartje staat slachtoffers bij met letsel als gevolg van een verkeersongeval, arbeidsongeval, ernstig geweldsmisdrijf of een andere schadeveroorzakende gebeurtenis.

Een ongeval komt altijd totaal onverwacht en heeft een grote impact op het slachtoffer. Maartje zorgt ervoor dat het slachtoffer een passende schadevergoeding ontvangt van de aansprakelijke partij. Zij staat voor persoonlijk contact en een heldere uitleg van het schaderegelingstraject. Maartje ontzorgt op juridisch en financieel vlak, zodat het slachtoffer zich kan focussen op zijn of haar herstel.

In 2020 heeft Maartje de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius academie cum laude afgerond. Zij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Rechtsgebiedenregister:

Maartje Klompers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschade
  • Slachtofferzaken

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 


Mijn CV

Opleiding: Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg
Advocaat sinds: 2011
Werkt bij MannaertsAppels sinds: 01/02/2022
Lid van: Vereniging Letselschade Advocaten (LSA)

Mijn blogs

Letselschade op school: wat is belangrijk?

Nu de scholen weer volledig open zijn, zijn veel ouders en kinderen blij dat de kinderen weer naar school kunnen. Tijdens de schooluren moet de school zorgen voor een veilige omgeving waar ouders hun kinderen met een gerust hart naartoe kunnen brengen. De school moet doen wat redelijkerwijs mogelijk is om onveilige situaties te voorkomen....
Maartje Klompers 31 | 3 | 2022
Aansprakelijkheid, Letselschade,