Ondernemende advocaten voor de ondernemer

Luc Oomen

Luc is sinds 2002 kantoordirecteur bij MannaertsAppels. Voordat hij deze functie aannam, heeft hij zeer brede bedrijfskundige ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Luc heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en bedrijfskunde. In combinatie met zijn werkervaring blijkt dit een uitstekende basis voor zijn rol als kantoordirecteur, zeker gezien de buitengewone dynamiek die een partnerorganisatie als MannaertsAppels kent. Luc is tevens bestuurslid van MannaertsAppels.

Als voorzitter van Coöperatie Duurzame Energie Reeshof (CDER) was Luc nauw betrokken bij de verduurzaming van de energievoorziening van Nederland. In het bijzonder de ontwikkelingen rondom de verduurzaming van (stads)verwarmingsnetten hebben zijn aandacht. Daarnaast is hij vanuit zijn rol bij CDER mede-initiator van het burgerwindpark Spinderwind. Deze ervaring zet hij in voor de energiepraktijk van MannaertsAppels.

Mijn blogs

MannaertsAppels breidt team uit met Germaine Paulusse in de rol van marketeer

Wij zijn verheugd om mede te delen dat MannaertsAppels, vanaf het nieuwe jaar, haar team uitbreidt met de komst van Germaine Paulusse in de rol van marketeer. Een pioniersfunctie voor het kantoor waarbij ingezet wordt op de groei van het merk MA. Germaine gaat aan de slag met het bepalen van de marketing koers en...
Luc Oomen 11 | 12 | 2020
Geen onderdeel van een categorie,